Maxima inglipuu aitab täita laste jõulusoove

Kristina Õun
, Reporter
Copy
Inglipuu täidab vähekindlustatud ja paljulapseliste perede laste jõulusoovid.
Inglipuu täidab vähekindlustatud ja paljulapseliste perede laste jõulusoovid. Foto: Maxima

Möödunud aastate jooksul on Maxima heade inimeste kaasabil viinud jõulurõõmu tuhandete perede lastele, kes jäänuks jõulude ajal kingita. Nüüd on Maximas taas kätte jõudnud aeg, mil inglipuult saab valida lapse jõulusoovi, mida täita.

Kuressaare Maxima juhataja Reelika Poopuu ütles, et inglipuu laste soovidega pandi üles teisipäeva hommikul ning eile hommikul oli alles veel ainult 18 soovi. Poopuu sõnul on nendeni juba toimetatud ka esimesed lastele mõeldud kingitused. 

Saarlased olid varmad lastele jõulukinke tegema ka möödunud aastal, kui kaardikesed laste nimede, vanuse ja kingisoovidega inglipuult kähku kadusid. Niivõrd kiire tegutsemise tõttu sai Kuressaare Maxima nimesid ja soove isegi juurde küsida ning seega veel rohkematele lastele jõulurõõmu valmistada. "Paistab, et selgi aastal läheb umbes samas tempos," tõdes Reelika Poopuu. "Praegu veel kindlalt ei tea, ent tundub, et saame ka tänavu nimesid juurde küsida," avaldas ta lootust.

Selleks, et täita lapse jõulusoov, saab Maxima inglipuult valida lapse sooviga inglikaardi, millelt leiad kogu vajaliku info. Ostetud kingitus tuleb pakkimata kujul viia Maxima infoletti või kassasse ning Maxima toimetab kingituse lapseni. Kinke oodatakse 7. detsembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles