Marek Tamme tuttav: "See inimene saab su luupainajaks!"

Kristina Õun
, Reporter
Copy
Möödunud nädalal ütles Tamm Saarte Häälele, et fotod, millel ta poseerib Araabia printsi ja dalai-laamaga, on tehtud vahakujudega. Eile saatis ta toimetusele kahe eelmise artikli juures avaldatud pildi originaalid. Tamm kirjutas juurde, et dalai-laama on vahakuju ning Araabia printsiga kohtus ta kogemata. Dalai-laama pildile pani ta enda sõnul vaid filtri peale, nägu väidetavalt ei töödelnud.
Möödunud nädalal ütles Tamm Saarte Häälele, et fotod, millel ta poseerib Araabia printsi ja dalai-laamaga, on tehtud vahakujudega. Eile saatis ta toimetusele kahe eelmise artikli juures avaldatud pildi originaalid. Tamm kirjutas juurde, et dalai-laama on vahakuju ning Araabia printsiga kohtus ta kogemata. Dalai-laama pildile pani ta enda sõnul vaid filtri peale, nägu väidetavalt ei töödelnud. Foto: Saarte Hääl

"Üks vale ajab teist taga, kuid ta suudab end nii usutavaks muuta, et kes teda ei tunne, lähebki õnge," rääkis Leisis elava Marek Tammega kokku puutunud inimene. 

Saarte Häälega vestelnud mees kinnitas, et Tamm on väga osav manipulaator. Haruldased pole spontaansed sõnumid viitega, et välismaa ajakirjandus tunneb kelmuse ohvri vastu huvi või Soome jaemüügifirma Kesko astub Mareki kaitseks välja. Lisaks "oksa tõmbamisele" ähvardab Marek, et kui lööb, siis poliitiliselt. 

"Paljud ohvrid pole julgenud oma lugudega lagedale tulla. Vaimne terror, lõputud sõnumid ja kirjad – see inimene saab su luupainajaks lihtsalt," tõdes üks ohvritest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles