Toidupank sai tänuväärse kopsaka toiduannetuse

Kristina Õun
, Reporter
Copy
AITÄH, ET AITATE! Kuressaare gümnaasiumi 12.a ja 11.a klassi õpilased Tõnis Grepp ja Roos Marie Karmel Pšenitšnaja olid rõõmsalt nõus toidupangale appi tõttama ja aitama vähekindlustatud peredele toidupakkide jaoks annetusi koguda.
AITÄH, ET AITATE! Kuressaare gümnaasiumi 12.a ja 11.a klassi õpilased Tõnis Grepp ja Roos Marie Karmel Pšenitšnaja olid rõõmsalt nõus toidupangale appi tõttama ja aitama vähekindlustatud peredele toidupakkide jaoks annetusi koguda. Foto: Erakogu

Kuna tänavune koroona-aasta on annetajate rahakotte kõvasti kergendanud ning seega kahandanud ka toidupanga varusid, samas kasvatades abivajajate hulka, oli toidupanga suur lootus detsembrikuisel toidukogumisel, mille tulemus on igati rõõmustav.

"Toidukogumispäevad on seekord läbi saanud ja kokku korjasid tublid töömesilased lausa 1847,16 kilo toitu. Imeline tulemus!" rõõmustas Kuressaare toidupank 11. ja 12. detsembri annetuste üle.  

Esimesel päeval annetati Selveris 424,76 kilogrammi ja Auriga Rimis 338,58 kilo toitu, järgmisel päeval Selveris 524,67 kg ja Auriga Rimis 559,15 kg. Toidupanga koordinaator Sirli Kundrats ütles, et lisaks pakkus COOP võimalust oma poodidest 1500 euro väärtuses toitu valida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles