Leino ja Gerda: inimeste headus on hämmastav!

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
KOOS SAAB HAKKAMA: Leino vajab abikaasa Gerda abi 24/7. Naise toetus on Leino sõnul tema paranemise juures üks kõige olulisemaid asju.
KOOS SAAB HAKKAMA: Leino vajab abikaasa Gerda abi 24/7. Naise toetus on Leino sõnul tema paranemise juures üks kõige olulisemaid asju. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kaelast allapoole halvatud Leino Johansoni paranemiseks algatatud kampaaniaga on esimese viie päevaga kogutud 33 000 eurot ja lugematul arvul erinevaid abipakkumisi. 

LEINO JOHANSONI TOETUSEKS ON AVATUD KOGUMISKONTO 
Leino Johanson: EE192200221075620618.

Leino Johansoni lugu on liigutanud tuhandeid inimesi. Tema abikaasa Gerda ütles Saarte Häälele eile, et esimesed päevad pärast nende “Ringvaates” esinemist ja Saarte Hääles ilmunud artiklit on olnud väga emotsionaalsed. “Inimeste headus on hämmastav,” sõnas Gerda, lisades, et tulnud on annetusi, abipakkumisi ja ohtralt häid soove. 

Leino sõnul oli eilseks annetusi tehtud veidi üle 33 000 euro. Tüvirakkude siirdamiseks ja teraapiaks vajaliku 200 000 euroni on veel minna, kuid Johansonide sõnul on neil juba praegu 33 000 eurot rohkem, kui oli enne, mis on väga suur asi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles