Lumetorm tõi kaasa liiklusõnnetusi ja elektrikatkestusi

Kristina Õun
, Reporter
Copy
POLITSEILE TEATATI VIIEST AVARIIST, millest neli olid sõiduki teelt väljasõidud ja üks oli kahe sõiduki kokkupõrge. Lahtede vahel sõitis pisikaubik kraavi.
POLITSEILE TEATATI VIIEST AVARIIST, millest neli olid sõiduki teelt väljasõidud ja üks oli kahe sõiduki kokkupõrge. Lahtede vahel sõitis pisikaubik kraavi. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Igatsetud ja kauaoodatud lumi jõudis viimaks ka Saaremaale ja tegi seda nii, et oleks kohe tunda. Kerge torm, paks lumevaip ja libedad teed andsid tööd nii Elektrilevile, politseile kui ka päästele.

Lume tormine tulek röövis mitmel pool Saaremaal ja Muhus majapidamistest elektri. Elektrilevi esindaja Hardi Puusepp ütles eile, et Saaremaal on rikkeid olnud kahe päeva jooksul kõige enam saare keskosas. "Rikete likvideerimine on teisipäevast saadik hoogsalt käinud, aga ladestunud lumi ja jäide toovad kahjuks rikkeid kogu aeg juurde. Kella 15 seisuga on Saaremaal jätkuvalt avatud 14 riket ja vooluta on 1931 klienti." Rikete kõrvaldamiseks oli Elektrilevil väljas viis brigaadi.

"Teeme kõik endast oleneva, et päeva lõpuks saaksid kliendid voolu tagasi. Vabandame kõikide klientide ees, kellel jäised lumeolud on põhjustanud elektrikatkestusi, tekitanud probleeme ja ebamugavust," lausus Puusepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles