POLITSEINÄDAL ⟩ Ahelkokkupõrge parklas tõi vaidluse

Saarte Hääl
Copy
Kelmid tabati politseioperatsiooni käigus Jõhvi pangakontori juures. Foto on illustratiivne.
Kelmid tabati politseioperatsiooni käigus Jõhvi pangakontori juures. Foto on illustratiivne. Foto: unsplash.com

Kuressaares Kalevi tänava parkimisplatsil juhtus teisipäeval kolme osalisega liiklusõnnetus, mille asjaolude osas ei suutnud juhid kokku leppida.

Politsei patrullijuht Matis Sikk vahendas, et kõigepealt põrkasid kokku sõiduautod Citroën ja KIA, mille järel KIA põrkas veel omakorda kokku parkinud Volkswageniga. Sikk lisas, et asja uurimiseks alustas politsei väärteomenetlust.

Teine liiklusõnnetus juhtus kolmapäeva õhtul, kui Toyota juht sooritas parempööret Kuressaare kesklinnas Torni tänavalt Tallinna tänavale ja sõitis otsa liiklusmärgile. Post murdus ja kukkus pikali. 

Nädala jooksul oli veel kaks teelt väljasõitu, üks sõidukite kokkupõrge ja kaks kohtumist metsloomaga. Kõik need on kindlustusjuhtumid.

Liiklusest tuli kõrvaldada kaheksa juhti. Kolmel polnud juhiluba ja viis olid tarvitanud alkoholi.

Neljapäeval tegi politsei Kuressaares reidi, et tuvastada roolis mobiiliga rääkijaid. Neli juhti said kaela väärteomenetluse. 

Nädalaga said Saaremaa politseinikud 32 väljakutset. Algatati 20 väärteo- ja kaheksa kriminaalmenetlust. Arestimajja viidi kainenema kolm meest, neist üks vajas väljamagamist kahel korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles