Kinnisvaraturg kerkis koroona-aastal Saaremaal ligi kaks korda (1)

Andres Sepp
, Saarte Hääle tegevtoimetaja
Copy
UUSMAA MAAKLER RIHO MÕISAÄÄR ütleb, et ärikinnisvara vahendamisega on nii ja naa: pakkumisi on, kuid üürnikke leida ei ole lihtne, sest majanduse edasised väljavaated on koroona tõttu segased. Kauba tänava vastvalminud äripinna vastu on aga huvi tuntud ja läbirääkimised võimaliku rentnikuga käimas.
UUSMAA MAAKLER RIHO MÕISAÄÄR ütleb, et ärikinnisvara vahendamisega on nii ja naa: pakkumisi on, kuid üürnikke leida ei ole lihtne, sest majanduse edasised väljavaated on koroona tõttu segased. Kauba tänava vastvalminud äripinna vastu on aga huvi tuntud ja läbirääkimised võimaliku rentnikuga käimas. Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Kinnisvaratehingutes liikus Saare maakonnas eelmisel aastal tänu plahvatuslikult kasvanud metsa- ja põllumaamüükidele kaks korda rohkem raha.

“Kõige suuremat kasvu võis märgata maade müügi puhul,” ütleb Uusmaa maakler Riho Mõisaäär. Hästi edenes eelmisel aastal ka maamajade müük. 

Sama kinnitab Domus Kinnisvara maakler-hindaja Natali Leiten: “Tõesti on ära müüdud ka kõik aastaid seisnud objektid. Koguni vanad talumajad, mille puhul mõtled, et siin on ainult buldooserit vaja, on kaubaks läinud.”

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles