Maskitrotsijad tekitavad paksu verd (1)

Kristina Õun
, Reporter
Copy
PALUN KANNA MASKI! Espaki ehituspoe kassapidaja Liina ütles, et nende poodi tuleb tihtilugu maskita inimesi, kes ei ole põhimõtteliselt nõus isegi veerandtunniks nägu katma.
PALUN KANNA MASKI! Espaki ehituspoe kassapidaja Liina ütles, et nende poodi tuleb tihtilugu maskita inimesi, kes ei ole põhimõtteliselt nõus isegi veerandtunniks nägu katma. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saarte Hääle poole pöördunud kodaniku hinnangul on muidu eeskujuliku maskikandmisega silma paistnud saarlased viimasel ajal üha vähem oma nina ja suud katma hakanud. Sama rääkis ka ehituspoe Espak juhataja. Politsei kinnitusel suurem osa inimesi siiski kannab maske ja suhtub sellesse nõudesse mõistvalt.

“Kas maskikandmine on vabatahtlik?” küsis Saarte Hääle toimetusse helistanud inimene, kelle hinnangul lisandub Kuressaares üha enam neid, kes siseruumides maski ei kanna. Helistaja viitas, et mandril käib politsei kaubanduskeskustes ja toidupoodides maskikandmist kontrollimas ja kes maski ei kanna, saadetakse poest välja. Murelik kodanik küsis, kas Kuressaare politseijaoskonnal ei ole sarnaste reidide jaoks piisavalt ressursse. 

Ehituspoe Espak Kuressaare juhataja Kalmer Sink ütles, et nende poodi külastab näiteks teatud seltskond, kes kategooriliselt keeldub oma nägu ükskõik millega katmast ning isegi 2+2 reeglit järgimast. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles