Vallavaranõunikuks valiti Raivo Kahm

Saarte Hääl
Copy
Raivo Kahm
Raivo Kahm Foto: Erakogu

Saaremaa vallavalitsuse majandus- ja haldusosakonna vallavaranõunikuks valiti kahe kandidaadi seast senine sama osakonna teespetsialist Raivo Kahm.

Tallinna tehnikaülikooli ehitusinseneri eriala magistrikraadiga lõpetanud Raivo Kahm on töötanud vallavalitsuses teespetsialistina 10. augustist 2020. “Vallavaranõunikuna saan oma varasemaid kogemusi, oskusi ja õpitud eriala paremini rakendada,” põhjendas ta soovi ametit vahetada.  

Enne vallavalitsusse tööle asumist töötas Raivo Kahm pikalt – 2004. aastast kuni 2020. aasta juunikuuni – osaühingus Kuressaare Ehitus ehituse projektijuhina. Enne seda oli ta kümme aastat ehitusinsener Saaremaa liha- ja piimatootmiskoondises.

Majandus- ja haldusosakonda moodustati vallavaranõuniku ametikoht, et töötada välja vallale kuuluva kinnisvara ühtsed haldamise põhimõtted ning kujundada valla kui teadliku kinnisvara majandaja mainet. 

Seoses sadamate ja väikesaarte spetsialisti töökoha koondamisega liiguvad vallavaranõunikule ka mitmed selle spetsialisti ülesanded. “Sadamad ja lautrid on samuti vallavara ning seetõttu saab valla hallatavate sadamate ja lautrite korrashoid ning haldamine olema samuti vallavaranõuniku ülesanne,” ütles abivallavanem Jüri Linde.

Raivo Kahm asub vallavaranõuniku ametisse 15. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles