Õpetajate puudus viis Saaremaa ühisgümnaasiumi nädalaks distantsõppele

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
HUVIHARIDUS LUKKU: Huvikoolid saavad vajadusel ja võimalusel tegutseda välitingimustes, nagu seda tehti möödunud nädalal kesklinna viikingilaeva ehitamisel koos koolijuht Boris Šestakoviga.
HUVIHARIDUS LUKKU: Huvikoolid saavad vajadusel ja võimalusel tegutseda välitingimustes, nagu seda tehti möödunud nädalal kesklinna viikingilaeva ehitamisel koos koolijuht Boris Šestakoviga. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Eestis teiseks tõusnud koroonaviiruse nakkuskordaja pani Saaremaa vallavalitsuse lõpetama valla ruumides toimuva huvitegevuse kaheks nädalaks. Saaremaa ühisgümnaasium otsustas õpetajate puudusel enamiku klassidest nädalaks distantsõppele saata. 

Saaremaa ühisgümnaasiumis otsustas juhtkond koju saata 5.–12. klasside õpilased. Kontaktõppele jäid väikeklassid, 1.–4. ja 9. klass. Õpilased, kes ei pea olema isolatsioonis, võivad koolimajas käia lõunat söömas. Samuti saab koostöös õpetajaga läbi viia konsultatsioone ja järeleaitamisi.

“Haigeid meil nii väga ei ole, aga õpetajaid ei jätku,” selgitas koolijuht Viljar Aro. Tema sõnul piisab vaid paarist nakatunud õpilasest või õpetajast, kui isolatsiooni peavad jääma ka õpetajad, kes omakorda peaksid tunde andma koolis käivatele klassidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles