ÜLESKUTSE Vaktsineerimisjärgne päev vabaks!

, Incap Grupi tegevjuht
Copy
Otto Pukk
Otto Pukk Foto: Erakogu

Toetan mõni päev tagasi Eesti ametiühingute keskliidu poolt Eesti tööandjatele tehtud pöördumist ja kutsun ka ise ettevõtjaid üles – andke oma töötajatele vaktsineerimisele järgnev päev vabaks ning säilitage sealjuures töötajate töötasu. 

Oleme võtnud selle põhimõtte kasutusele oma Kuressaares asuvas Incapi elektroonikatootmisettevõttes ning ka meie teistes üksustes mujal riikides. Kutsun ka kõiki Eesti tööandjaid üles sellega kaasa tulema.

Oleme praegu Eestis äärmiselt kriitilises olukorras, kus igaühe roll ja vastutustunne nii enda kui ka oma töötajate tervise osas on määrava tähtsusega. Vaktsineerimiseks pakutava võimaluse korral on oluline, et töötaja ei peaks sellest loobuma hirmu tõttu, kuidas vajadusel vaktsiini võimalike kõrvalmõjudega järgneval päeval toime tulla ja tööd teha. 

Võimalus pakkuda töötajale vajadusel vaktsineerimisjärgne vaba päev ning seejuures see tasustada, on investeering sellesse, et maksimaalselt suur osa meie inimestest laseks end vaktsineerida ja et viiruse levik sellega peatuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles