Tornimäel avas uksed Meierei kohvik

Kristina Õun
, Reporter
Copy
KOHVIK AVATUD: Karmelia OÜ juhatuse liige Ants Õun astus julge sammu ja avas koroonapiirangute ajal Meierei kohviku. See, et kohapeal süüa ei saa, kliente ei morjenda, sest päevaprae saab uuest kohvikust hõlpsasti kaasa osta.
KOHVIK AVATUD: Karmelia OÜ juhatuse liige Ants Õun astus julge sammu ja avas koroonapiirangute ajal Meierei kohviku. See, et kohapeal süüa ei saa, kliente ei morjenda, sest päevaprae saab uuest kohvikust hõlpsasti kaasa osta. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Eilsest on Tornimäel avatud Meierei kohvik, kust saab kaasa osta päevapraadi ning muud head-paremat. Peagi lisandub kohvikusse väike müügipunkt, mis pakub kohalike tootjate kaupa.

Tornimäe meiereihoone korda teinud ja seal kohviku avanud Karmelia OÜ juhatuse liige Ants Õun ütles, et kuigi praegu saab kohvikust sööki vaid kaasa osta, pakutakse selleks iga päev kaht erinevat päevapraadi, samuti võileibu ning erinevaid küpsetisi ja suupisteid.

“Põhimenüüsse kuuluvad tervislikud salatid, supid, aga saab ka näiteks Meierei kohviku hamburgerit,” rääkis Õun. Eile kella 10-ks oli kohvikule oma praetellimused esitanud kaks firmat, kellele toit ka kohale viidi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles