Skip to footer
Saada vihje

Tänavatoidu fännidel on pidupäev tulemas

Tallinn, 11.12.2020
Allar Oeselg. Grill.
Foto Tairo Lutter, Postimees

Kuressaare ametikool korraldab järgmisel reedel tänavatoidupäeva, mille kokameeskonnad pakuvad grillitud roogi pardi südamest lõkketuhlini.

Ametikooli õuel toimetavad 7. mail koos kokaõpilastest meeskondadega kuus peakokka: Toomas Leedu, Risto Laanet, Emmanuel Wille, Allar Oeselg, Irina Arhipova, Villi Pihl ja Kairi Saar. Iga peakoka käe all valmib keraamilistel söegrillidel 50 portsjonit tänavatoitu.

Ametikooli vilistlane, Tallinna restorani Dominic peakokk Allar Oeselg valis menüüsse pardisüdamed. "Paljud ei tea, et pardisüda on väga maitsev," põhjendas Oeselg. "Kui seda õigesti valmistada, maitseb see nagu veiseliha, aga on veiselihast viis korda odavam."

Kommentaarid
Tagasi üles