Tänavatoidu fännidel on pidupäev tulemas

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
Tallinn, 11.12.2020
Allar Oeselg. Grill.
Foto Tairo Lutter, Postimees
Tallinn, 11.12.2020 Allar Oeselg. Grill. Foto Tairo Lutter, Postimees Foto: Tairo Lutter

Kuressaare ametikool korraldab järgmisel reedel tänavatoidupäeva, mille kokameeskonnad pakuvad grillitud roogi pardi südamest lõkketuhlini.

Ametikooli õuel toimetavad 7. mail koos kokaõpilastest meeskondadega kuus peakokka: Toomas Leedu, Risto Laanet, Emmanuel Wille, Allar Oeselg, Irina Arhipova, Villi Pihl ja Kairi Saar. Iga peakoka käe all valmib keraamilistel söegrillidel 50 portsjonit tänavatoitu.

Ametikooli vilistlane, Tallinna restorani Dominic peakokk Allar Oeselg valis menüüsse pardisüdamed. "Paljud ei tea, et pardisüda on väga maitsev," põhjendas Oeselg. "Kui seda õigesti valmistada, maitseb see nagu veiseliha, aga on veiselihast viis korda odavam."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles