Lehetellimus tõi auhinnaks grillide superstaari

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
SUUR ÜLLATUSMUNA: Andres Kurel polnud aimugi, et Saarte Hääle auhinnaloosis osaleb. Risto Laaneti ja Ivo Uustulndi sõnul on auhind lehetellimise eest tõesti vägev.
SUUR ÜLLATUSMUNA: Andres Kurel polnud aimugi, et Saarte Hääle auhinnaloosis osaleb. Risto Laaneti ja Ivo Uustulndi sõnul on auhind lehetellimise eest tõesti vägev. Foto: Siim Metsmaa / Saarte Hääl

Saarte Hääle kauaaegsed lugejad Andres ja Hilde Kurg Orissaarest võitsid lehetellimusega keraamilise grilli The Big Green Egg.

“See oli ikka tõeline üllatus, kui mulle Saarte Hääle toimetusest helistati ja teatati, et olen tellimiskampaania võitja,” tunnistas Orissaare päästekomandos töötav ja hobitalunikuna teravilja kasvatav Andres Kurg. “Esialgu arvasin, et oleme võitnud mingi grillitud lihatoote, aga sellisest vägevast grillist poleks ma osanud undki näha.”

Grillide superstaariks peetav The Big Green Egg ehk tõlkes Suur Roheline Muna loositi välja kõigi paberlehe ja digilehe tellijate vahel, kel oli 30. aprilli seisuga kehtiv tellimus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles