Ametikooli õpilased ja Ruubi Kodu elanikud korraldavad heategevusliku laada

Kristina Õun
, Reporter
Copy
Foto: unsplash.com

Kuressaare ametikooli õpilased korraldavad koostöös Ruubi Kodu erivajadustega inimestega laupäeval heategevusliku ürituse Saaremaa lemmikloomade turvakodu toetuseks.

Sotsiaal- ja tervishoiuvaldkonna eriala õpilane ning idee algataja Geidy Pitk ütles, et ta ise on loomade turvakodus pikka aega vabatahtlik olnud. Seega leidis ta, et heategevuslik üritus oleks suurepärane viis mitu head asja omavahel ühendada.

“Meil oli vaja koolitöö jaoks korraldada mingi üritus erivajadustega inimestele ning ma tahtsin, et sellel oleks ka mingi eesmärk,” rääkis Pitk, kes võttis kampa ka mõned kursusekaaslased, kellega koos nii mahukat ettevõtmist korraldada.

Nii tababki tema sõnul mitu kärbest ühe hoobiga – õpilased saavad ürituse korraldamise kirja, erivajadusega inimesed ühe toreda päeva ja selle kõige kõrvalt tehakse koos ka pisut heategevust.

Geidy lisas, et heategevuslik üritus on linnarahvale hea võimalus tulla Ruubi Kodu elanikega tutvuma ning ehk ka vabaneda mõnest seni valitsenud eelarvamusest.

8. mail kell 13–16 kestva heategevusliku müügi korraldamiseks on oma panuse andnud mitmed Saaremaa ettevõtted ja eraisikud, toetades ettevõtmist toodete ja teenustega, mida laupäeval kohapeal pakutakse. Laadalt saab osta mitmesuguseid tooteid, kooke ja muid küpsetisi ning soetada kinkekaarte. Õnneloosi huvilistele aga teadmiseks, et iga pilet võidab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles