Tänak katkestas, Virves kolmas

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
VALITSESID: Ott Tänak ja Martin Järveoja näitasid Portugali MM-rallil head minekut, kuni olid tehnilise probleemi tõttu sunnitud katkestama.
VALITSESID: Ott Tänak ja Martin Järveoja näitasid Portugali MM-rallil head minekut, kuni olid tehnilise probleemi tõttu sunnitud katkestama. Foto: Timo Anis

Nädalavahetusel Portugalis sõidetud MM-rallil pidi Ott Tänak tehniliste probleemide tõttu pärast head algust katkestama. Hyundail sõitnud saarlane võttis siiski punktikatse võidu.

Tänak tõusis reedel pärast Thierry Neuville’i katkestamist liidrikohale ning kasvatas oma edumaad laupäeval, kuid pidi siis tagavedrustuse purunemise tõttu katkestama. Tänak tunnistas siiski, et klapp autoga oli hea, mille tõestuseks oli ka laupäevane edu ja punktikatse võit. MM-sarja kokkuvõttes on Tänak neljandal kohal.

Junior WRC-klassis teenis Robert Virves kolmanda koha. Kuna vahed olid piisavalt suured, oli saarlase peamine eesmärk auto tervelt finišisse tuua. Kahe etapi kokkuvõttes on Fordil sõitvad Virves ja kaardilugeja Sander Pruul kuuendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles