Politseinädal Agressiivne naine toimetati arestimajja kainenema

Saarte Hääl
Copy
Politsei. Foto on illustratiivne.
Politsei. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik

Pühapäeval teatati politseile peretülist, kus alkoholi tarvitanud 32-aastane naine käitus elukaaslaste vahel tekkinud tüli käigus oma mehe suhtes agressiivselt. Naine viidi arestimajja kainenema.

Samal õhtul sai politsei väljakutse, mille põhjuseks taas peretüli Kuressaares. Kohapeal selgus, et 40-aastane alkoholi tarvitanud mees oli ülejäänud pereliikmete suhtes verbaalselt agressiivne. Politsei toimetas mehe arestimajja rahunema.

Nädala jooksul sai politsei 42 väljakutset. Algatati 64 väärteomenetlust ja üks kriminaalmenetlus. Tuvastati kolm juhti, kes olid rooli istunud pärast alkoholi tarvitamist. Lisaks alustas politsei väärteomenetlust ühe väikelaevajuhi suhtes, kes oli alkoholi tarvitanud ning merele läinud registreerimata veesõidukiga, milles puudusid päästevestid.

Esmaspäeval teatati, et Kuressaares hotellide juures parkival sõidukil on puruks löödud küljeklaas. Päeva jooksul selgus, et klaasi oli purustanud sõiduki omaniku tuttav, kes otsis autost oma telefoni. Teine sarnane juhtum leidis aset ööl vastu esmaspäeva. Tööle läinud sõidukijuht parkis oma auto tänavaäärsesse parklasse. Varahommikul, pärast tööpäeva lõppu avastas autojuht, et parempoolses küljeklaasis on auk ning sõiduki salongis kivi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles