Horvaatia rahvusteatri asemel esineb ooperipäevadel Peterburi Kammerooper

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
KONTSERT TULEB: Eesti Kontserdi kommunikatsioonijuht Andri Maimets, Ain Anger ja Kertu Orro olid eile Kadi raadio “Keskpäevas” Tõnis Kipperi külalised.
KONTSERT TULEB: Eesti Kontserdi kommunikatsioonijuht Andri Maimets, Ain Anger ja Kertu Orro olid eile Kadi raadio “Keskpäevas” Tõnis Kipperi külalised. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaa ooperipäevade peaesineja on tänavu mainekas Peterburi Kammerooper, kes vahetab pandeemia tõttu välja Horvaatia Rahvusteatri Zagrebis. Festivali lõpetab bassilaulja Ain Angeri juubeligala.

Ooperipäevade peaesineja vahetus Eesti Kontserdi teatel turvalisuse kaalutlustel. Nimelt on Peterburi Kammerooperi trupp täies koosseisus koroonaviiruse vastu vaktsineeritud, Horvaatia Rahvusteater Zagrebis seda garanteerida ei saanud.

"Paraku selgus ka, et Horvaatia trupp pole pikalt väldanud pandeemia ajal saanud piisavalt kokkumängu harjutada. Kunstilises kvaliteedis me järeleandmisi teha ei saa ning nii läksime sedapuhku Horvaatia rahvusteatriga sõbralikult ja teineteisemõistmises lahku," selgitas Eesti Kontserdi juht Kertu Orro. Ta lisas, et õnneks oli Peterburi Kammerooper koos oma juhi, lavastaja Juri Aleksandroviga nõus nii napi etteteatamisega pardale hüppama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles