Võimlemisklubi Pärl esitles kevadpeol distantstreeningu tulemusi

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
LÄBI RASKUSTE: Olgugi et võimlejad ei saanud koostööd kuigi palju harjutada, elab Pärli võimlemisetenduste traditsioon edasi. Fotol esitab oma kava Rõõmusädemete rühm.
LÄBI RASKUSTE: Olgugi et võimlejad ei saanud koostööd kuigi palju harjutada, elab Pärli võimlemisetenduste traditsioon edasi. Fotol esitab oma kava Rõõmusädemete rühm. Foto: Raul Vinni / Saarte Hääl

Võimlemisklubi Pärl viie aasta jooksul järjekorras juba kümnenda etenduse kavadest olid mitmed selgeks õpitud suures osas trennikaaslasi nägemata.

Treener Kadri Rõõmu sõnul tuli kavad kokku sättida nii, et kõik harjutasid üksi kodus ning alles kevadel piirangute leevenedes sai kava platsil kokku panna.

Kontakttreeningud katkesid Rõõmu sõnul siis, kui vald veebruaris oma saalid sulges ning juba enne seda oli gruppide arv piiratud. Uued kavad õpiti selgeks Zoomi kaudu trenni tehes ja otsekohe kui piirangute leevenemine ja ilm lubasid, koliti harjutama õue. “Poris, tuules, lõõskavas päikeses,” kirjeldas treener olusid.

Spordikeskuses laupäeval toimunud võimlemisetendusel “Lilleniidul” esines 97 võimlejat klubi Roosinuppude, Särasilmade, Sirelihaldjate, Aurora, Rõõmusädemete ja Südametähtede rühmadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles