Saaremaa ühisgümnaasiumi viimane lõpetaja: “Pisar tuleb silma!”

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
RÕÕM LÄBI KURBUSE: Gümnaasium sai Alari Nuudil, Katre-Liis Võhmal, Marleen Juhandil ja Paul Antsaarel eile läbi ning nemad panid punkti ka spordikeskuse aknalt peegelduva Saaremaa ühisgümnaasiumi ajaloole.
RÕÕM LÄBI KURBUSE: Gümnaasium sai Alari Nuudil, Katre-Liis Võhmal, Marleen Juhandil ja Paul Antsaarel eile läbi ning nemad panid punkti ka spordikeskuse aknalt peegelduva Saaremaa ühisgümnaasiumi ajaloole. Foto: Merit Lehtsalu/Saarte Hääl

Saaremaa ühisgümnaasiumi eilne lõpuaktus pani punkti Kuressaare haridusajaloo peatükile, kui linnas oli kaks gümnaasiumi. Eelmisel nädalal lõpetanud Kuressaare gümnaasiumi 43. lennule lisandus SÜG-i 103. lend.

“Ma ei ütle midagi, pisar tuleb silma,” ütles abiturient Marleen Juhandi vahetult enne linna spordikeskuses peetud lõpuaktuse algust. Saarte Häälega vestelnud noored olid üksmeelsel arvamusel, et teadmine endist kui SÜG-i kõige viimasest lennust annab rõõmsale sündmusele kurva maigu.

Katre-Liis Võhma sõnas, et eile oli viimane päev, mil nad said minna samasse koolimajja, kust nad kunagi alustasid. Edaspidi on tegemist põhikooliga ning koolimajagi läheb täielikule uuendamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles