Spektri suvelaagri laps teab, mis on katelok ja mis telkmantel

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
ISELAADI PIMESIKUMÄNG: Ämbritäit vett püüavad üksteisele edasi anda (paremalt) Jarek Kald, Risto Pruunlepp, Annabel-Maria Kuusikmaa, Maarja Rebeca Luhtaru, Rebecca Lilian Nelis, Friida Põld ja Kadri-Liis Kivistik.
ISELAADI PIMESIKUMÄNG: Ämbritäit vett püüavad üksteisele edasi anda (paremalt) Jarek Kald, Risto Pruunlepp, Annabel-Maria Kuusikmaa, Maarja Rebeca Luhtaru, Rebecca Lilian Nelis, Friida Põld ja Kadri-Liis Kivistik. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kodutütarde ja noorkotkaste suvelaagris Spekter 2021 said lapsed end proovile panna nii Tõllu ja Pireti mängudel kui ka põnevates töötubades.

Päike kütab armutult. Termomeeter näitab Upal Suure Tõllu puhkekeskuses isegi varjus mitu kraadi üle 30. On 15. juuli, kodutütarde ja noorkotkaste suvelaagri eelviimane päev.

"Seda, et meie suvine laager oleks nii kuumale ajale juhtunud, ma ei mäletagi," tõdeb kodutütarde Saaremaa ringkonna juhatuse liige Merle Kivi. Koos teiste juhendajatega jälgib Kivi kaskede all viluvarjus parasjagu üht Tõllu ja Pireti mängudest. Seotud silmadega poisid-tüdrukud on end murule üksteise selja taha istuma sättinud, kõigil plastämbrikesed käes. Järjekorras esimene istuja peab vett täis ämbrist kallama vee üle oma pea enda taga istuja ämbrisse. Mida vähem vett maha voolab ja rea lõpus istuja ämbrisse jõuab, seda parem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles