Maailmameistrivõistlustel osalejad võitlesid nädalavahetusel kuumakraadidega

Saarte Hääl
Copy
Enduro Saaremaal
Enduro Saaremaal Foto: Enduro

Saaremaal toimus 16.–18. juulil enduro GP MM-etapp, kus liidrikohale tõusis hispaanlane Josep Garcia. Teisel kohal on hetkeseisuga inglane Brad Freeman ning kolmanda koha omanik on itaallane Andrea Verona. Eestlastest juhib Riho Keerme Jõhvi motoklubist.

Enduro GP Estonia peakorraldaja Veiko Biene sõnul möödus võistlus suuremate viperusteta. “Lõppkokkuvõttes läks kõik väga hästi. Jooksvaid muresid oli kõigil, aga lõpp hea, kõik hea,” sõnas Biene.

Rahvusvaheline föderatsioon jäi korraldusega väga rahule. “Tahavad, et me teeksime seda järgmised 10 aastat,” lausus Biene muiates, “aga vaatame, praegu puhkame.”

Nädalavahetusel 30 pügala juures püsinud soojakraadid tekitasid võistlejatele kiiruskatsetel keerulisi sõidutingimusi. Võistlejate sõnul pole nii raske selle aasta sarjas veel sõita olnud. Võistluse ajal juhtunud õnnetustes keegi siiski raskelt vigastada ei saanud.

Raskem õnnetus juhtus aga 17. juulil, kui 28-aastane mees sõitis sõiduautoga ette peateel liikunud mootorrattale Honda. Ratast juhtis 37-aastane mees, kes osales ka enduro Eesti meistrivõistluste etapil. Mootorrattur toimetati Kuressaare haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles