Muusikakooli puuhiiglase kuivanud oksad ähvardavad kõndijaid

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
Foto: Monika Metsmaa

Kuressaare muusikakooli õuel liikujaid ähvardab oht ülalt, kui hoovil kasvavava võimsa saarepuu kuivanud oksad murduma ja alla kukkuma peaks.

"Keegi, kes siin tänaval või koolimaja õuel liigub, ei vaata üles ega pane tähele neid hiigelsuuri kuivanud oksi," osutas muusikakooli naabruses elav proua puuhiiglase poole.

Kui osa saare oksi on üksnes kuivanud, siis mõned võimsamad ka murdunud, rippudes all liikujate pea kohal ning kõikudes tuules.

"Piisab suuremast tuulest ja oks võib mõnele muusikakooli õpilasele või õpetajale pähe kukkuda," muretses lehetoimetuse poole pöördunud proua.

"Seda küll ei tahaks, et keegi nende kuivanud okste pärast viga saaks," ütles Kuressaare muusikakooli direktor Tarmo Berens. Tema sõnul on puude seisukorraga kursis olemine ja nende eest hoolitsemine siiski valla heaks töötavate vastavate spetsialistide ülesanne.

Vallavalitsuse planeeringuteenistuse juhataja Siim Kuusiku sõnul on ta kuivanud okstega puu osas muusikakooli direktoriga suhelnud ning kavatseb lähiajal olukorra üle vaadata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles