Mees sõitis oma bemari 200ga Viidul vastu puud pooleks (1)

Andres Sepp
, Saarte Hääle tegevtoimetaja
Copy

Viidul ülisuurel kiirusel teelt välja paiskunud sõiduauto BMW murdus otseses mõttes pooleks, 28-aastane juht viibib raseks seisukorras haiglas.

Õnnetus juhtus täna varahommikul kella 4.50 Viidu külas Käesla-Karala-Loona tee 11. kilomeetril. Häirekeskusele tulnud appikutsele reageerisid pääste ja kiirabi.

"Veidi hiljem paluti ka politseipatrulli abi, kes selgitas sündmuskohal välja, et sõiduauto BMW oli kaldunud lauges kurvis vasakule poole teelt välja ning paiskunud vastu puid," rääkis Kuressaare politseijaoskonna patrullijuht Matis Sikk.

Sõidukit juhtinud ja autos üksinda olnud 28-aastane mees suutis endale ise telefoniga abi kutsuda, kuid tema autost kättesaamiseks oli vaja päästjate abi.

Kiirabi viis raskelt viga saanud mehe haiglasse. Esialgsetel andmetel sündmuskohal kogutud info pinnalt on Matis Siku sõnul alust arvata, et teelt väljasõidu põhjuseks võis olla oludele mittevastav kiirus. Sündmuskohal tehtud fotolt on näha, et auto kiirusenäitaja seier on õnnetuse hetkel jäänud pidama 200 peal. 

"Autojuhi võimaliku joobe selgitab ekspertiis. Kõik täpsemad asjaolud on selgitamisel."

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles