Taritu perespordipäev sai teoks 29. korda

Copy
Jooksja. Foto on illustratiivne
Jooksja. Foto on illustratiivne Foto: www.freepik.com

15. augustil sportisid Taritus 29. perespordipäeval nii noored kui ka vanad. Põhiliselt individuaalaladel, lastest kuni veteranideni välja, ja siis ka mõnel võistkonnaalal.

Sel aastal oli lastel võimalik võistelda kümnel ja täiskasvanutel kuuel alal. Enim osalejaid oli kuni 6-a hulgas, koguni 17, naisi-mehi mõlemaid 15-16.

Ka kõigis vanuseastmetes oli osalemine aladel aktiivne. Oli traditsioonilisi alasid, nagu hoota kaugus, korvpalli vabavisked, noolte täpsusvisked, kuulitõuge ja lastele kiirjooksud.

Uudsena oli võimalik minikorvi palli loopida, erinevaid täpsusviskeid teha ja kettagolfi proovida. Lapsed said läbida takistusrada. Hasarti tekitas pommitamine (koonused pingilt alla).Võistkonnad võtsid mõõtu pallide transpordis, kettagolfi raja läbimises ja pallide mitmevõistluses.

Lõunasöögi eest hoolitses Kati Lindau, Premiumi jäätist jagas ja oli ka kohtunikuks Taritu arenguseltsi juht Ants Jõgi, paberimajanduse ja palju muuga tegeles rahvamaja juht Aili Salong.

Sportliku poole eest hoolitsesid piirkonna endine ja praegune juht Urve Vakker ja Sander Viira. Lisaks toimetas võistlusaladel arvukalt kohtunikke. Kõik sujus ning üks sportlik perepäev on taas ajalooks saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles