GoSpa restoran ja Saaremaa Veski – peresõbralikud toidukohad

Eesti Lasterikaste Perede Liit
Copy
Foto on illustrativse tähendusega
Foto on illustrativse tähendusega Foto: GoSpa

Lasterikaste perede liit tunnustas eile Maarjamäe lossipargis toimunud tänuüritusel Eesti kõige peresõbralikumaid toidukohti. Tunnustuse pälvis 19 restorani, neist kaks Saare maakonnast. GoSpa restoran Saaremaal ja Lucca restoran Tabasalus said perede lemmiku tiitli.

2021. aasta peresõbralikud toidukohad on Allee restoran, Babyback Ribs & BBQ, GoSpa restoran, kohvik Julius, kohvik Spargel, Lore bistroo, Lucca restoran, Mack Bar-B-Que

Beachclub, Mack Bar-B-Que Mustamäe keskus, Mack Bar-B-Que Valge Maja, Noarootsi lokaal, restoran Nero, restoran Pann&Kook, Ristorante Flavore, Rohuaia kohvik, Saaremaa Veski, Snoob resto, Tulivee restoran ja Ugandi resto.

Peresõbralikud toidukohad pandi ritta restoranikriitikute ehk perede restoranikülastuste ja hindamiskomisjoni hinnangute põhjal. Muu hulgas pöörati tähelepanu, kui lapse- ja peresõbralik on vastava toitlustusasutuse menüü, klienditeenindus, interjöör, ligipääsetavus ja kas lastele on tagatud ajaveetmiseks arendavaid mänguasju ning vanematele mugavad võimalused lapse eest hoolitsemiseks.

Eesti lasterikaste perede liidu peresõbraliku toitlustusasutuse märgise kampaania eesmärk on tuua esile ja tunnustada toidukohti, kes pakuvad lastega peredele meeldejäävaid restoranikogemusi ning julgustada lastega peresid rohkem väljas söömas käima. Peresõbraliku toidukoha märgist hakkab liit välja andma igal aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles