![TEISTMOODI KLASSIKA: Vilmar Kaal serveeris sedakorda õunakoogi, mis on küll kook, aga mitte päris.](http://f7.pmo.ee/YSsauNHApP8dwR3wX64ibpUH3MI=/1442x0/filters:focal(1904x1222:2176x1445):format(webp)/nginx/o/2021/09/17/14076929t1h6aef.jpg)
Kui moosi on keedetud juba üksjagu ja suur osa õuntest-ploomidest ka mahlaks keedetud, ent viljapuud endiselt lookas, on variant vilju mitte raisku lasta vähemalt nädalalõppudel, kui mitte tihemini, üks mõnus pirukas või kook kokku keerata.
Kui moosi on keedetud juba üksjagu ja suur osa õuntest-ploomidest ka mahlaks keedetud, ent viljapuud endiselt lookas, on variant vilju mitte raisku lasta vähemalt nädalalõppudel, kui mitte tihemini, üks mõnus pirukas või kook kokku keerata.
Õunakook on kahtlemata üks kõige klassikalisemaid kooke. Mis siis, et sedagi annab teha lugematu arvu erinevate retseptide järgi. Illikul esimese hooaja läinud nädalalõpul Saaremaa toidufestivali raames toimunud restoranide nädalaga õnnestunult “purki pistnud” restoran KÖHT on aga selline koht, kus kokk Vilmar Kaal ütleb, et õunakooki saab teha ka n-ö lihtsustatud moel.