Haigla töötajad nautisid peakokkade hõrku kalarooga

Copy
KOHALIK KALA ON PARIM! Kuressaare haigla töötajaid kostitasid Pähkla forellist tehtud roaga peakokad Juhan Heinsalu ja Inga Paenurm. Toiduportsjoni saajate järg on jõudnud kiirabitöötaja Mare Kirrini.
KOHALIK KALA ON PARIM! Kuressaare haigla töötajaid kostitasid Pähkla forellist tehtud roaga peakokad Juhan Heinsalu ja Inga Paenurm. Toiduportsjoni saajate järg on jõudnud kiirabitöötaja Mare Kirrini. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kalanädala puhul kostitasid mandri peakokad Kuressaare haigla töötajaid tatra ja hapukapsakreemiga serveeritud vikerforelliga.

Eile keskpäeval askeldasid haigla kohvikus sooja toidu leti taga Markofka toidutoa peakokk Inga Paenurm ja Mimosa restorani peakokk Juhan Heinsalu, jagades omavalmistatud toidu portsjoneid lõunale tulnud arstidele, õdedele ja teistele haigla töötajatele.

"Vikerforell sooja tatrasalati, sidrunheinakastme, hapukapsakreemi ja röstsibulaga," võis lugeda kohviku seinalt tahvlilt lõunaroa tutvustust.

Tagasi üles