Maakonna laulupeo juhid paigas

Saarte Hääl
Copy
Tõnis Kipper
Tõnis Kipper Foto: Sander Ilvest

18. juunil 2022 Kuressaare lossihoovis toimuva Saare maakonna 52. laulupeo “Teel” kunstiline juht on Ester Soe ja lavastaja Tõnis Kipper.

Laulupeo korralduskomisjoni juht Kristel Peel tõdes, et selle meeskonnaga on ühtaegu põnev ja kindel tunne pidu korraldada.

“Saare maakonna 52. laulupeo teekond on olnud käänuline ning üllatusi täis, kuid seda suurem on meie soov pidu edukalt 2022. aasta suvel korraldada,” sõnas Peel.

“Ester Soe kunstilise juhina ja Tõnis Kipper lavastajana ning meeskond, mis koosneb vallavalitsuse töötajatest ja Saaremaa rahvakultuuri seltsi liikmetest, on inspireeriv ja pakub kindlustunnet, et rahvani tuuakse ilusa lavastusena meie parim koorilaulu emotsioon,” lisas Peel.

Laulu- ja tantsupeol on valminud uus ühine koduleht www.teeljatuules.ee, mis koondab maakondliku laulu- ja tantsupeo “Tuules” värskeima info ning uueneb ja täieneb pidevalt.

Oktoobri lõpuni on kodulehel avatud uus registreerimine nii laulu- kui ka tantsupeol osalemiseks.

“Ootame väga kõiki maakonna koore, külaliskoore ja puhkpilliorkestreid laulupeole ning tunneme meeskonnana väga suurt vastutust, et rasketel aegadel oleksid koorilaulu- ja rahvatantsupeod hästi korraldatud ning kannaksid edasi meie pikki laulu- ja tantsupeotraditsioone,” rääkis Kristel Peel.

4.–5. juunil 2022 toimub ka Saare maakonna 47. tantsupidu “Tuules”, mida korraldab Saaremaa rahvakultuuri selts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles