HEA TULEMUS ⟩ Robert Virves teenis Kataloonia rallilt oma klassi kolmanda koha

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Robert ja Aleks Kataloonia ralli poodiumil
Robert ja Aleks Kataloonia ralli poodiumil Foto: Robert Virves fb

Noor ja andekas Saaremaa rallisõitja Robert Virves teatab, et sündmusterohkelt Kataloonia rallilt tuli talle ja ta kaardilugejale Aleks Leskile JWRC klassi 3. koht.

Virves nendib sotsiaalmeedias, et vahepeal oli tak lootust võidelda isegi kõrgema koha eest, kuid eilne rehvipurunemine rikkus selle võimaluse ja nii langeti kolmandaks.

"Üldjoontes oleme siiski väga rahul, sest asfaldil sõitmine on iga ralliga aina meelepärasemaks muutunud, kiirus koguaeg kasvanud ja kogu nädalavahetuse jooksul oli ka koostöö Aleksiga ideaalne," kinnitab ta.

"Seega emotsioonid on ainult positiivsed ja eriti tore oli nii kaugel kodust näha väga palju eestlasi meile kaasa elamas! Meie suurimad tänusõnad kuuluvad meie headele toetajatele ja koostööpartneritele! Aitäh teile!"

Ott Tänakul sedakorda Kataloonia ralli, kus ta üle-eelmisel aastal maailmameistriks tuli, ebaõnnestus, kui ta oli sunnitud reedel neljandal kiiruskatsel ralli katkestama. Tänak sõitis suurel kiirusel teelt välja kännu otsa, mis tema auto sõidukõlbmatuks muutis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles