ÜLESKUTSE Koome sõdurpoistele sokid!

Saarte Hääl
Copy
Kudumine. Foto on illustratiivne
Kudumine. Foto on illustratiivne Foto: www.freepik.com

Naiskodukaitse Saaremaa ringkond, Kadi raadio ja ajaleht Saarte Hääl kutsuvad ka tänavu rahvast taas üles oma saare sõdurpoistele sooje sokke kuduma.

“Koome sokkidesse soojust, hellust ja head soovid, et neis astujal oleks teadmine, et meie hoolime oma saarte ajateenijatest,” ütles sokikampaania eestvedaja, naiskodukaitse Orissaare jaoskonna esinaine Anneli Pitk. “Kodusaarelt saadetud soojad sokid panevad alati poiste silmad särama.”

Naiskodukaitse kauaaegse juhi ja Saarte Hääle ajakirjaniku, 2012. aastal meie hulgast lahkunud Rita Loeli eestvedamisel alguse saanud sokikampaaniast on kujunenud oodatud ja traditsiooniline ettevõtmine. Sokke on kogutud tänavusega kokku 13 aastat. Kampaania põhisõnum on, et me hoolime oma kodukandi ajateenijatest ja toetame neid.

Sokke saab tänavu 19. novembrini tuua Orissaare raamatukogu lugemistuppa, Valjala raamatukokku, Tornimäe põhikooli, Leisi teenuskeskusesse, Pärsama rahvamajja, Hellamaa külakeskusesse, Muhu lasteaia majas asuvasse käsitööboksi ja Saarte Hääle toimetusse Kohtu 1 Kuressaares.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles