Tuulte Roosi veeavarii on likvideeritud

Urmas Kiil
Copy
Tuulte Roosi lasteaeda tahab tänavu kohta saada 25 last.
Tuulte Roosi lasteaeda tahab tänavu kohta saada 25 last. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Ööl vastu kolmapäeva Kuressaares Tuulte Roosi lasteaias juhtunud veeavarii on likvideeritud ja alates esmaspäevast töötab lasteaed taas endistes tingimustes.

Vallavalitsuse üldharidusnõuniku Õilme Salumäe sõnul on veeavarii tagajärjed likvideeritud ja lasteaia rühmaruumid ehitusspetsialistide poolt üle kontrollitud.

Vallavalitsuse andmetel põhjustas avarii hoone kolmandal korrusel asuva basseini täitumisanduri rike. Seega ei olnud tegemist ehitusliku praagiga.

Küsimusele, kas esialgne oletus, et avarii põhjustas basseinitehnika rike, ei osanud Tuulte Roosi lasteaia direktor Liis Madisson-Maisla eile veel vastata. "Sel nädalal ei ole ekspertiis veel lõpule viidud ja see jätkub järgmisel nädalal. Seepärast ma neid asju ajakirjandusele veel avada ei saa," sõnas ta.

Kas aga veekahjustused on täielikult likvideeritud? "Silmaga nähtavalt on praegu kahjusid minimaalselt," lausus direktor. "Veekahjudega on aga nii, et need võivad veel ilmneda. Kuid täna on selge, et lapsed saavad tagasi oma rühma ja kõik toimib."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles