Parvlaev Tõll suundub plaanilistele dokitöödele

Saarte Hääl
Copy
Parvlaev Regula
Parvlaev Regula Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

10.-18. novembrini teostatakse parvlaeval Tõll plaanilisi dokitöid ning Virtsu-Kuivastu liinil sõidab Tõllu asemel parvlaev Regula.

Kõikide parvlaevade puhul on plaanilised dokitööd vajalikud, et pidada kinni laevade klassifikatsiooniühingu reeglitest.

Nendest tulenevalt peab iga viieaastase perioodi jooksul kahel korral teostama parvlaevade korpuse veealuse osa ja mehhanismide ülevaatuse ning tegema vajalikke hooldustöid kuivdokis.

TS Laevade juhatuse liikme ja teenindusvaldkonna juhi Ave Metsla sõnul alustab parvlaev Regula Virtsu-Kuivastu liinil sõitmist 10. novembril.

"Parvlaeva Tõll dokitööde ajal muutub Virtsu-Kuivastu reisigraafik, sest Regula puhul võtab sildumine ning sõidukite peale-ja mahalaadimine rohkem aega.

Graafikuga saab tutvuda kodulehel www.praamid.ee.

E-pileteid on võimalik osta ka Regula reisidele. Lisaks teenindab Saaremaa liini reisijaid tavapäraselt parvlaev Piret."

"Ühtlasi tuletame reisijatele meelde, et palume sadamasse saabudes jälgida sõiduraja kohal infotablool väljumise aega ja veenduda, et registreerimine toimub reisija e-piletil märgitud reisile. Muul ajal sadamaalale sisenedes suunatakse sõiduk üldjärjekorra ritta," lisas Metsla.

Parvlaev Tõll viibib neljapäevani veel Virtsu sadamas, kus tehakse ettevalmistusi dokitöödeks.

Parvlaeval Regula puudub lift, mille tõttu palutakse liikumisraskustega reisijatel viibida reisi ajal autos.

Parvlaev Regula mahutab 400 reisijat ja kuni 65 sõidukit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles