Rimi üks parimaid teenindajaid töötab Aurigas

Urmas Kiil
Copy
TUBLI TÖÖ JA KLIENTIDE TOETUS: Auriga Rimi töötaja Evi Haikonen tunnistati tänavu Rimi kaubandusketi üheks parimaks teenindajaks.
TUBLI TÖÖ JA KLIENTIDE TOETUS: Auriga Rimi töötaja Evi Haikonen tunnistati tänavu Rimi kaubandusketi üheks parimaks teenindajaks. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Rimi selgitas juba 14. korda välja oma parimad teenindajad ehk Nobenäpud. Super-Rimide arvestuses tunnistati tänavu parimaks teenindajaks Evi Haikonen Auriga Rimist.

"Südames olen ma loomulikult õnnelik ja minu jaoks on see muidugi suur tunnustus, ehkki loomu poolest pole ma just selline inimene, kes nii väga au ja kuulsust tahab," ütles Rimi Nobenäpu tiitli värske omanik Evi Haikonen Saarte Häälele. "Olen kaubanduses juba 40 aastat olnud ja tean, et klientide tunnustus on iga kaubandustöötaja jaoks väga oluline. Ka siis, kui nad sulle kohapeal hea sõna ütlevad."

Meeskondlikult noppis Kuressaare Auriga Rimi parima tiimi tiitli, olles suurima osalejate arvuga kauplus kogu võistlusel ja finaalis. Kliendi tagasiside põhjal saavutati aga meeskondlikult kolmas koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles