JUHTKIRI Aeg muutuda

Saarte Hääl
Copy
Asa Spa
Asa Spa Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Peagi saab sellest juba 20 aastat, kui Kuressaare linnapargi naabrusse kerkis modernne ja silmapaistva arhitektuuriga spaahotell Rüütli. Selle aja jooksul on Rüütli näinud igasuguseid aegu ja külastajaid.

Kui 2000. aastate alguses andsid Saaremaa ühes esimeses spaas tooni soome pensionärid, siis dekaad hiljem oli Rüütli populaarne aastavahetust veetma tulnud vene turistide seas. Vee- ja saunamõnusid on nautimas käinud nii lõunanaabreid kui ka kaugemaid külalisi. Oma saare elanikest rääkimata. Vahepeale jäi keeruline masu-aeg, kus tuli talveks uksed sulgeda, kuna kliente ei jagunud.

Uudsuse võlu kaotanud, pisut kulunud ja väsinud, vajas Rüütli rohkemat kui vaid iluprotseduuri. Milline näeb välja uus spaa ja mida oma külastajatele pakub, saab näha siis, kui uuenduskuur tehtud. Kindel on aga see, et nime Rüütli asemel tuleb spaahotelli külastajail meelde jätta uus, esialgu küll pisut võõrana kõlav Asa. Just nii kutsusid spaahotelli praegused omanikud Oskar ja Laura Sohvie Liblik oma vanaisa, Rüütli asutanud ettevõtjat Prits Liblikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles