KAASTUNNE LÄHEDASTELE Lahkus armastatud raadiomees Meelis Tõrv

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Meelis Tõrv kodukandis Kaalis
Meelis Tõrv kodukandis Kaalis Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Reede hilisõhtul lahkus meie hulgast ootamatu terviserikke järel 48-aastasena armastatud Rock FMi programmi- ja saatejuht, Saaremaalt pärit Meelis Tõrv.

24 aastat Sky Medias töötanud Tõrv oli kui Hunt Kriimsilm – aastate jooksul on olnud ta tööl nii reklaami- kui müügiosakonnas, raadiojaama NRJ FM programmijuht, vedanud Sky Plusi ülimenukaid saateid „Soovisaade“ ja „Naistekas“, kuni leidis paar aastat tagasi tee rokisõprade kõrvadesse, vahendab Sky.ee.

Mõned aastad tagasi rääkis Saaremaalt pärit Meelis Tõrv Saarte Häälele, et on elanud lapsest saati muusika sees. Lapsena pesitses ta Kaalis ja kulutas oma viimsedki kopikad taskurahast kassettidele, et ühel ilusal päeval raadiosse tööle pääseda.

Sky Meedia tegevjuht Karin Kundla sõnas kurbusega, et Meelise kaotus jätab Sky Media peresse suure tühja koha, mida on raske täita: „Tema erilist ja piire kompavat huumorit armastasid nii kuulajad kui kolleegid," ütles Kundla Sky.ee-le. "Nagu Meelis ise enda kohta ütles: elupõline raadiomees, kes polnud mujal elu näinudki. Jääme teda kõik taga igatsema.“

Meelis Tõrva jääb leinama abikaasa Kairi, kaks last, õde, kolleegid ning vähemalt 100 000 raadiokuulajat.

Kaastunne lähedastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles