Laimjala inimesed meenutasid Erkki Pennaneni

Aare Laine
Copy
LAIMJALA ON ERILINE PAIK Tuula Pennanen (vasakul) tänas Erkki-päeva peakorraldajat Kaja Seppa ja kõiki teisi, kes üritusele õla alla pannud, öeldes, et Laimjala on Saaremaal üks eriline paik.
LAIMJALA ON ERILINE PAIK Tuula Pennanen (vasakul) tänas Erkki-päeva peakorraldajat Kaja Seppa ja kõiki teisi, kes üritusele õla alla pannud, öeldes, et Laimjala on Saaremaal üks eriline paik. Foto: Aare Laine / Saarte Hääl

"Meie kogukonnas tegutsedes on ta maha jätnud suure jälje. Laimjala inimesed meenutavad teda ainult hea sõnaga. Ta oli meie jaoks väga oluline inimene," rääkis Laimjala loodussõprade seltsi eestvedaja Kaja Sepp augusti lõpus taevastele radadele lahkunud Erkki Pennanenist.

7. detsembril oleks Erkki saanud 75-aastaseks. Sepa sõnul ristusid Erkki ja Tuula Pennaneni teed Laimjala loodussõprade seltsi liikmetega 2015. aastal, kui selts alustas ettevalmistustöid poetess Debora Vaarandi skulptuuri püstitamiseks ja nüüd juba traditsiooniks muutunud kultuuriürituse Laimjala Valss korraldamiseks.

Erkki Pennaneni loomingust ja tema töödest-tegemistest Soomes said huvilised eelmisel laupäeval rahvamaja saalis põhjaliku ülevaate. Näitusel oli maal ka tema abikaasast Tuulast, mille kunstnik maalinud aastaid tagasi. Väljas olid ka T-särgid Erkki kujundatud logodega, sealhulgas Laimjala loodussõprade seltsi liikmete särk. Laimjala piirkonna elanikega sulandunud Erkki tegi infotahvlid, kujundas kuulutusi, fotografeeris, salvestas videoülesvõtteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles