NÄTAKI Me tänasest ei tee enam lehte, teatas Saaremaa vallalehe kirjastaja

Andres Sepp
, Saarte Hääle tegevtoimetaja
Copy
Saaremaa Teataja 17.02.2022.
Saaremaa Teataja 17.02.2022. Foto: Saaremaa vallavalitsus

Saaremaa vallalehte kirjastanud osaühing Ajakirjastus teatas vallavalitsusele, et lõpetab päevapealt lepingu. 

"Tänasest alates (15.02.2022) ei osuta Ajakirjastus OÜ enam Saaremaa Vallavalitsusele kirjastamise teenust," teatas Ajakirjastus OÜ juhatuse liige Rene Susi. "Käesolevaga ütleme Saaremaa Teataja väljaandmise lepingu üles." 

Abivallavanem Liis Juuliku sõnas, et vallalehe Saaremaa Teataja väljaandmiseks sõlmitud lepingu ülesütlemine Ajakirjastus OÜ poolt tuli väga ootamatult.

Abivallavanem Liis Juulik
Abivallavanem Liis Juulik Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

"Kuna soovime jätkata kõigi vallaelanikeni jõudva lehe väljaandmist kavandatud rütmis ehk kaks korda kuus, siis saadame võimalikele koostööpartneritele hinnapäringu," lausus Juulik.

Tema sõnul on tgemist ajutise lahendusega märtsi-, aga võib-olla ka aprillikuuks ja sõltub sellest, kui kiiresti jõuab vallavalitsus läbi viia uue riigihanke ja sõlmida selle võitjaga lepingu.

Hanke ettevalmistamisega on vallavalitsuses juba alustatud.

Vallalehe kirjastamine öeldi paari aasta jooksul Saaremaa vallavalitsusele üles juba teist korda. Kõigepealt tegi seda 2020. aasta suvel Saaremaa Raadio OÜ, kes soovis raha juurde, kuid ei saanud.

Seejärel tegi riigihankel odavpakkumise Ajakirjastus OÜ, kes küsis hiljem raha juurde ja võimalust kaks korda rohkem reklaami müüa. Vald tuli sellele aasta eest vastu ja suurendas ühe numbri eest makstavat summat 2898 euro asemel 3187 euroni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles