Saarte Liinid ⟩ Väinaliikluse parim lahendus on parvlaevad (1)

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
PIRET JÄÄB: Päris suure tõenäosusega ei ole TS Laevadele Väinamere laevaliikluse korraldamisel konkurenti. Fotol parvlaev 
Piret Kuivastu sadamas.
PIRET JÄÄB: Päris suure tõenäosusega ei ole TS Laevadele Väinamere laevaliikluse korraldamisel konkurenti. Fotol parvlaev Piret Kuivastu sadamas. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

AS-i Saarte Liinid hinnangul on reisijate ja veoste veo korraldamisel üle Suure väina parim alternatiiv tõhustatud ja kaasajastatud parvlaevaühendus, mis toimiks ööpäevaringselt.

Jaanuaris oli tähtaeg, mil ametiasutused pidid andma oma arvamuse Suure väina püsiühenduse riigi eriplaneeringu lähteseisukohtade ja mõjude hindamise väljatöötamise kavatsuse kohta. AS Saarte Liinid toob oma arvamuses välja mitmed asjaolud, mis ei ole eriplaneeringu lähteseisukohtades kajastatud, ja nendib, et kogu dokumendi ülesehitus ja rõhuasetused ei ole täiel määral vastavuses selle põhieesmärkidega.

Dokumendi parandamiseks ja täiendamiseks teeb Saarte Liinid arvukalt ettepanekuid, mis puudutavad käsitlemata teemasid, puuduvaid riskianalüüse ja mõjuhinnanguid, mis on tegemata või mille tulemused on küsitavate andmete või metoodika tõttu puudulikud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles