DPD avas kaheksanda pakiautomaadi Saaremaal

Saarte Hääl
Copy
DPD pakiautomaat. Foto on illustratiivne.
DPD pakiautomaat. Foto on illustratiivne. Foto: Mailiis Ollino

Üle-eestilise pakiautomaatide võrgustiku laiendamise raames paigaldas DPD Eesti Kihelkonnal oma esimese pakiautomaadi. Saaremaal asub nüüd kokku 8 DPD pakiautomaati.

Kihelkonna esimene DPD pakiautomaat asub Coop kaupluse juures, aadressil Lümanda mnt 2. Saaremaal töötab kokku nüüd 8 DPD pakiautomaati, lisaks Kihelkonnale ka Kuressaares, Leisis, Orissaares, Salmel ja Muhus.

„Pakiautomaatide asukohtade valikul soovime olla klientidele võimalikult lähedal, haarates aina rohkem ka väiksemaid asulaid ja linnu üle Eesti,“ selgitas DPD Eesti tegevjuht Remo Kirss.

„Viimaste aastatel on e-kaubandus teinud suure kasvuspurdi ning eelmisel aastal kasvas pakiautomaatidesse tellitud kauba maht üle 30%,“ lisas Kirss. „DPD-s kasvas pakisaadetiste maht mullu enam kui miljoni paki võrra ning kulleriga koju tellimiste hulk tõusis üle poole võrra“.

Selleks, et rahuldada kasvavat nõudlust paigaldas DPD eelmisel aastal 72 uut pakiautomaati üle Eesti ning lisaks ehitas suuremaks 40 olemasolevat pakiautomaati.

„Pingutame selle nimel, et pakiveoteenus toimiks kiirelt ja sujuvalt ning ka edaspidi keskendume jätkuvalt sellele, et DPD pakiautomaadid oleksid klientidele mugava asukohaga esimene valik,“ kinnitas Kirss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles