ÜLESKUTSE ⟩ Kellele anda aasta ema tiitel?

Saarte Hääl
Copy
Saare maakonna 2021. aasta ema oli Anneli Mesila
Saare maakonna 2021. aasta ema oli Anneli Mesila Foto: Siim Metsmaa / Saarte Hääl

Naiskodukaitse Saaremaa ringkond kuulutab koostöös Kuressaare Kultuurivara, Kadi raadio ja ajalehega Saarte Hääl juba 16. korda välja aasta ema konkursi, et leida ja tunnustada Saare maakonnas üht tublit ema.

Iga ema on unikaalne ja iga ema on omamoodi hea ema. Me kõik tunnustame emadepäeval oma kalleid emasid, kes on elu andjaks ja tugisambaks lastele ning kogu perele.

Me elame väga erilisel ajal, mis nõuab paljuski suuremat pingutust ja seda eriti emadelt. Emad ei oota tunnustust ja tähelepanu, nad annavad kõike lihtsalt ja südamest. Seda enam tahaksime emadepäeval juhtida tähelepanu emade lõpmata suurele tööle ja armastusele.

Aunimetuse Saaremaa valla aasta ema 2022 andmise eesmärk on väärtustada emadust ja perekonda ning tunnustada ema rolli laste kasvatamisel.

Kandidaate võivad esitada nii üksikisikud kui ka organisatsioonid, omavalitsused ja firmad kuni 10. aprillini. Kandidaat peab olema väärikas Eesti Vabariigi kodanik, kes on rahvastikuregistri järgi Saare maakonna elanik ning kelle peres kasvab vähemalt kolm last, kes võivad olla ka kasu- ja võõraslapsed. Kuna aasta ema tiitel on ühiskondlik tunnustus, vaatame esitatud kandidaatide puhul ka seda, mida see tubli naine ühiskonnale andnud on.

Ankeedi kandidaatide esitamiseks interneti teel saab täita SIIT!

Samuti saab oma kandidaadist teada anda aadressil: Kaitseliidu Saaremaa malev, Kalevi põik 5, märgusõnaga “Aasta ema”.

Varem on aasta ema tiitli pälvinud Monica Kallas (2007), Liili Ader (2008), Marit Tarkin (2009), Anu Rannama (2010), Tiina Rüütel (2011), Lia Hanso (2012), Lidia Lõbus (2013), Helgi Tammur (2014), Marve Koppel (2015), Koidu Heinmaa (2016), Sirje Paakspuu (2017), Jaanika Tiitson (2018), Virge Treiel (2019), Anne-Li Tilk (2020) ja Anneli Mesila (2021).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles