Kuressaarest saab alguse uus Euromarketi kauplusekett

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Kuressaare Euromarket tuleb Kalevi ja Tallinna tänava nurgale Duschy kaupluse ruumidesse.
Kuressaare Euromarket tuleb Kalevi ja Tallinna tänava nurgale Duschy kaupluse ruumidesse. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Realiseerimiskeskuse omanikud muudavad 26 poest koosneva kaupluseketi kontseptsiooni ja viivad selle Euromarketi nime alla. Esimene uues kuues pood avab mai lõpus uksed Kuressaares.

“Meie poodidel on paraku olnud juures selline kõrvalmaik, et müüakse realiseerimistähtaja ligidale jõudnud kaupu ja laojääke. Ehk et peaaegu nagu second händ-kaubandus,” ütles Realiseerimiskeskuse üks omanikke Tõnu Eermann. “Tegelikult oleme täiesti tavaline esmatarbekaupade müüja. Kuvandi muutmiseks on nüüd välja töötatud uue kontseptsiooniga kaupluseketi idee, mida asume ellu viima Saaremaalt. Mul on selle üle väga hea meel, kuna elan ka ise juba suurema osa ajast Saaremaal,” lisas ta.

Tõnu Eermanni sõnul ei tule Euromarketisse müüki küll piima ega värsket liha, aga muud igapäevaeluks tarvilikud kaubad on kõik olemas.
Tõnu Eermanni sõnul ei tule Euromarketisse müüki küll piima ega värsket liha, aga muud igapäevaeluks tarvilikud kaubad on kõik olemas. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles