SEL-i uus juht Fred Siimpoeg: saapad, mida täita, on üsna suured

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
LAEVAD JA KALA: Fred Siimpoeg oma harjumuspärases töökeskkonnas.
LAEVAD JA KALA: Fred Siimpoeg oma harjumuspärases töökeskkonnas. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saarte Hääl uuris äsja Saaremaa ettevõtjate liidu uueks juhatuse esimeheks valitud Fred Siimpojalt, milliseid teemasid tahab ta oma eeloleval kaheaastasel ametajal fookuses hoida.

Siimpoeg tõdes, et pole SEL-i juhtimises varem kaasa löönud. Nüüd hääletati ta täiesti uue inimesena kohe organisatsiooni etteotsa. "See tuli mulle üllatusena," kinnitas ta. "Tundub, et osa liikmeid oli varem asja arutanud. Viidati värskendusele. Iseasi, kas selleks vajadust on. SEL on Robert Pajussaare juhtimisel väga hästi toiminud ja selles mõttes on mul üsna suured saapad täita. Aga õnneks koosneb juhatus kogenud inimestest, kellelt saan kindlasti tuge. Olen igal juhul usalduse eest tänulik."

Seitse aastat Saare Fishexporti juhtinud Siimpoeg ütles, et ettevõtjate ühised mured ja ootused on talle tuttavad, omavalitsuse teemadega tuleb veel end paremini kurssi viia. "Läheme edasi aktuaalsete teemadega, mis puudutavad nii Saaremaa inimesi kui ka ettevõtteid. Kui eelmisel juhatusel tuli tegeleda ka selliste erakorraliste asjadega nagu Covid-pandeemia, siis uuel juhatusel loodetavasti nii eriliste teemadega kokku puutuda ei tule. Saaremaa n-ö geneetikasse on paratamatult sisse kirjutatud parvlaevaühendus, tööjõuprobleemid, nüüd aina teravamalt ka energeetika," rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles