Saare KEK pakub põnevust ja elamusi põgenemistoas

Urmas Kiil
Copy
HELLE SUSI ütleb, et põgenemistoas on küll pimedavõitu, kuid kõigile "põgenejatele" antakse pisike taskulamp.
HELLE SUSI ütleb, et põgenemistoas on küll pimedavõitu, kuid kõigile "põgenejatele" antakse pisike taskulamp. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kevadise koolivaheaja esimesel päeval avati Ringtee ääres asuvas Saare KEK-i nõukaaja ajaloo muuseumis interaktiivne ja rohkesti adrenaliini pakkuv seiklusmäng – põgenemistuba.

Kujutage ette, et viibite 1980. aastate lõpu Eestis. Gorbatšovi algatatud perestroika on juba aastaid kestnud ja inimestes võtab üha enam võimust soov elada vabas riigis. Saatuse tahtel leiate end aga ühtäkki suletud ruumis, kust väljapääsu leidmiseks on vaja leidlikkust ja loovust ning loomulikult ka pisut teadmisi.

Umbes nii võiks väga lühidalt kokku võtta Saare KEK-i põgenemistoa sisu. "Tegemist on suletud ruumiga, kus mängijatel tuleb lahendada erinevaid ülesandeid," kirjeldas nõukaaja ajaloo muuseumi uut ajaviitmiskohta Saare KEK-i perenaine Helle Susi. "Ruumist välja ehk põgenema pääsevad mängijad alles siis, kui on lahendanud kõik ülesanded. Siit ka nimetus – põgenemistuba."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles