JOHANNES TÕRS ⟩ Oma isamaad peame kaitsma me ise

, Eesti vabadusvõitluse muuseumi juhataja ja omanik
Copy
Inimesed Mariupoli rusudes tänaval Azovstali tehase lähistel, kus käivad lahingud Vene vägede ja tehast kaitsvate Ukraina sõdurite vahel.
Inimesed Mariupoli rusudes tänaval Azovstali tehase lähistel, kus käivad lahingud Vene vägede ja tehast kaitsvate Ukraina sõdurite vahel. Foto: Alexander Ermochenko/Postimees

“Iga saare mees peaks oskama relvaga ringi käia ja peaks astuma Kaitseliitu. Kui igas talus on mees, kes oskab relva kasutada, siis ei juhtu seda, et Vene sõdur tuleb naisi ja lapsi tapma,” kirjutab Eesti vabadusvõitluse muuseumi looja ja omanik, sõrulane Johannes Tõrs.

Postimehe saade "Raudsaare dialoogid". Stuudios on Vabadusvõitluse Muuseumi juhataja Johannes Tõrs. Saatejuht Mart Raudsaar.
Postimehe saade "Raudsaare dialoogid". Stuudios on Vabadusvõitluse Muuseumi juhataja Johannes Tõrs. Saatejuht Mart Raudsaar. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Läbi sajandite on Venemaal valitsenud julmurid Peeter Suur, Juhan Julm, Lenin, Stalin ja nüüd Vladimir Putin. Stalin ja kõik teised valitsejad on ametlikult tapnud, röövinud ja vägistanud ja küüditanud nii oma rahvaid kui ka teisi rahvusi. Nende inimeste verejanul pole piiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles