Kuressaare kolledž otsib uusi arengusuundi

Urmas Kiil
Copy
TULEVIKUSIHT: Kuressaare kolledži eilsel sünnipäevaseminaril osales rohkesti ka merendusega seotud ettevõtjaid. Üks neist oli Est-Agari tegevjuht Urmas Pau (keskel), kes kinkis TTÜ rektorile Tiit Landile ja Kuressaare kolledži juhile Merit Kindsigole sinimajanduse kaardid.
TULEVIKUSIHT: Kuressaare kolledži eilsel sünnipäevaseminaril osales rohkesti ka merendusega seotud ettevõtjaid. Üks neist oli Est-Agari tegevjuht Urmas Pau (keskel), kes kinkis TTÜ rektorile Tiit Landile ja Kuressaare kolledži juhile Merit Kindsigole sinimajanduse kaardid. Foto: EVELIN MESILA / KURESSAARE KOLLEDŽ

Kuressaare kolledži sünnipäevaseminaril püüti selgusele jõuda, milline peaks olema õppeasutuse areng kaasaja maailma kiiresti muutuvates oludes – kas sinine, roheline või hoopiski siniroheline?

“Kuna üsna pea, 1. juunil saab meil täis esimene aasta taas kolledžina, samas toimuvad aga maailmas murrangulised ja kiired muutused, siis leidsimegi, et praegustes oludes peaksime end uuesti leidma,” põhjendas Tallinna tehnikaülikooli Kuressaare kolledži juht Merit Kindsigo eilse seminari korraldamist.

Tema sõnul peaks kolledž leidma oma uue tee ja määratlema, millised võiksid olla perspektiivsed tulevikuvaldkonnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles