KAUAOODATUD ARENG Parkimiskaose Kuressaare lennujaamas lahendab suurem parkla

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
LÕPUKS OMETI: Kuressaare lennujaama käitusjuhi Aleksandr Borovkovi sõnul on suuremat parklat oodatud juba kümmekond aastat. Lähema kuu jooksul tuleb tema seljatagusele muruplatsile 20 lisakohta autodele.
LÕPUKS OMETI: Kuressaare lennujaama käitusjuhi Aleksandr Borovkovi sõnul on suuremat parklat oodatud juba kümmekond aastat. Lähema kuu jooksul tuleb tema seljatagusele muruplatsile 20 lisakohta autodele. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kuressaare lennujaama esine parkla, kus vähemalt nädala teises pooles valitseb pealinna lennu saabudes totaalne bardakk, kasvab esialgu 20 parkimiskoha võrra juba enne jaanipäeva.

Suuremat parklat on lennujaama ette oodatud aastaid. Kuressaare lennujaama käitusjuht Aleksandr Borovkov teab, et vähemalt kümmekond aastat kindlasti on parkimismurele lahendust loodetud.

Iga kord on aga pakilisemaid töid ette tulnud ja parklateema jäänud jälle tahaplaanile. Saaremaa abivallavanema Mikk Tuisu sõnul on nad probleemist teadlikud ning vald on oma ettepanekud Tallinna Lennujaamale edastanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles