Juu Jääb algab brasiillasest kitarristi kontserdiga Kuressaares

BNS
Copy
Mario Bakuna.
Mario Bakuna. Foto: Facebook Mario Bakuna

Festival Juu Jääb saab tänavu hoo sisse neljapäeva õhtul Kuressaares, kus Arensburgi hotelli ees terrassil esineb Brasiilia kitarristi ja helilooja Mario Bakuna kolmeliikmeline bänd Trio.

Mario Bakuna on Londonis elav Brasiilia helilooja, laulja ja kitarrimängija, kelle muusikukarjäär on kestnud üle 20 aasta.

Tema eelmine album, mis salvestati Pariisis koos Brasiilia löökpillimängija Edmundo Carneiroga, rändas kontsertturnee näol ringi enamikus Euroopa riikides, Brasiilias ja Aafrikas. 2021. aastal andis Bakuna koos oma kvartetiga välja albumi Brazilian Landscapes.

Juu Jääb jätkub reedel kell 18.30 Muhus Pädaste mõisas, kus Villu Veski ja Oleg Pissarenko jagavad publikuga mõlemalt autorilt pärineva muusikat.

Kell 19 algab Muhu muusikatalus Ingrid Rabi Group kontsert. Tegemist on verivärske koosseisuga Eesti jazzmuusika maastikul ning äsja ilmus nende esimene lühialbum „Circle of Love“. Ansambel esitab lugusid, mille on kirjutanud ning seadnud koosseisu vokalist Ingrid Rabi. Lisaks esinevad Mario Bukana Trio, Iisraeli multi-instrumentalistist Adam Ben Ezra, kes on andnud kontrabassile uue hingamise. Veel mängib muusikat belglasest DJ Lefto Early Bird.

Laupäeval kell 14 algab Muhu muusikatalus lastekontsert ja kell 18 neljaliikmelise bändi Maarja Aarma plaadiesitluskontsert. Veel esinevad seal Kurt Rosenwinkel Trio Ameerika Ühendriikidest, Londoni nu-jazz ja nu-soul artist Xantone Blacq Band. Muusikat mängivad ka Öömaja DJ-d.

Pühapäeval, 3. juulil kell 14 esineb Muhu Katariina kirikus kitarrist, helilooja ja laulja Riho Sibul kontserdiga „Öövalge”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles