Noor tennisist Grete Gull võitis Tallinnas juunioride paarismängu

Anette Sannik
, Saarte Hääle veebitoimetaja
Copy
ENERGIAD KLAPPISID: Esimest korda koos paaris mänginud Grete Gulli ja rootslase Nellie Taraba Wallbergi koostöö sujus väga hästi.
ENERGIAD KLAPPISID: Esimest korda koos paaris mänginud Grete Gulli ja rootslase Nellie Taraba Wallbergi koostöö sujus väga hästi. Foto: Erakogu

Sel nädalal Tallinnas toimund ITF juunioride tennisevõistlustel võitis naiste paarismängus esikoha Saaremaa neiu Grete Gull koos Rootsist pärit paarilise Nellie Taraba Wallbergiga.

Gull osales ITF juuniorite 4. kategooria turniiril (rahvusvaheline noorte alla 18 aastaste turniir), kus ta võttis osa nii üksikmängus kui ka paarismängus.

Wallbergiga mängis Grete esimest korda koos. "Mäng läks hästi, võitsime rootslasega finaalis venelasi. Koostöö sujus, meie energia ja mängustiil klappisid. Kõik neli paarismängu möödusid ilma suurema mõõnata ja halba mängu ei olnud," rääkis Gull. "Usun, et me mõlemad nautisime igat punkti!"

Üksikmäng lõppes Grete Gullile paraku veerandfinaalis. "Kaotasin veerandfinaalis venelasele, kes turniiri ka võitis," kommenteeris Gull. "Võiduvõimalus oli väga hea, kuid paraku rikkusin ise mängu ära tehes valesid otsuseid."

Kuna üksikmäng on Gretele tähtsam, siis ta oli veidike pettunud. "Paarismäng ei ole minu jaoks nii tähtis, kui üksikmäng, kuid olen siiski õnnelik ka selle võidu üle," märkis Gull lõpetuseks.

Paarismängu finaalis olid Grete Gulli/Nellie Taraba Wallbergi vastasteks Arina Arifullina ja Maria Golovina ning nende lõppskooriks jäi 6:4 6:0.

Üksikmängu veerandfinaali vastaseks oli Gullile venelanna Valeriia Krokhotina, kellest viimane noppis võidu skooriga 7:6 6:2.

Võistlused peeti õues saviväljakutel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles