TARBIJATE RÕÕMUKS Saaremaa Lihatööstuse viinerid on nüüdseks E-vabad

Copy
Saaremaa juustuviinerid
Saaremaa juustuviinerid Foto: Saaremaa Lihatööstus

Viimastel aastatel on tööstuse fookuses olnud sünteetilistest lisaainetest loobumine.

“Oleme võtnud suuna arendada tooteid, mis on vähendatud soolasisaldusega ja vabad tarbijate peljatud lõhna- ja maitsetugevdajast E621,” selgitas Saaremaa Lihatööstuse juhatuse liige Kaie Rõõm-Laanet.

Ta märkis, et tarbijate kasvav teadlikkus on loonud ootuse osta vähendatud säilitus- ja lisaainetega lihatooteid. „Seetõttu on meil äärmiselt hea meel, et meie populaarsed viinerid nagu Saaremaa juustuviiner, Lemmikviiner ja Doktoriviiner on juba nüüdseks kaubanduses uuenenud retseptuuriga ning E621 vabad,“ kinnitas ta.

Tagasi üles